Leraren- en klaskaart

Leerkrachten kunnen in de bib genieten van een dienstverlening op maat. Zij kunnen ondermeer een lerarenkaart en/of een klaskaart aanvragen. Het geldend uitleenreglement van de Bib is ook van toepassing voor deze ontleningen, uitgezonderd op volgende punten:

Lerarenkaart

Naast een verplichte persoonlijke kaart, krijg je een groene kaart voor professioneel gebruik (beide gratis).
Hiermee kan je  20 boeken voor professioneel gebruik ontlenen. Het aanvraagformulier hieronder laat je door de directie ondertekenen of je voegt een kopie van je leerkrachtenkaart van het Ministerie van Onderwijs toe. De aanvraag geldt telkens voor één schooljaar (15 augustus tot en met 30 juni). Dit moet je elk schooljaar hernieuwen. Deze kaart kunnen zowel leerkrachten als studenten lerarenopleiding aanvragen.

Klaskaart

De klaskaart heeft een blauwe kleur. Hiermee kan de klas 50 boeken ontlenen tijdens het schooljaar ontlenen. De leerkracht die verantwoordelijk is, dient het aanvraagforumier in te vullen. De kaart is beschikbaar of terug geldig binnen de week na het indienen van dit formulier. Bij verlies van de kaart betaal je 5 euro voor een nieuwe.

Instellingen, diensten en onthaalouders

Ook instellingen, diensten en onthaalouders kunnen een speciale bibliotheekkaart aanvragen waarmee ze 50 boeken kunnen uitlenen. Deze kaart heeft een groene kleur, is ook gratis en 1 jaar geldig.

Een kaart aanvragen

Een kaart aanvragen kan door ons het formulier in bijlage volledig ingevuld te bezorgen, aan de balie of via mail.

Foto's: 
Nieuws Teasers: 

Contact stadhuis

Grote Markt 1
9100 Sint-Niklaas
info@sint-niklaas.be
Tel.: +32 (0)3 778 30 00

Bekijk hier onze privacyverklaring.

Facebook Twitter