Studeren in de Bib | tijdens de blokperiode

Nieuws

Studeren in de Bib | tijdens de blokperiode
Steeds meer studenten trekken tijdens de examenperiodes naar de Bib om daar, in groep of individueel, de examens voor te bereiden.

Tijdens de vorige blokperiodes hadden verschillende media veel aandacht voor het grote succes van de stille studiezalen en de studieplekken in bibliotheken.

De zaal is beschikbaar tijdens de openingsuren, behalve op: 

vrijdag 18 mei 2018
zaterdag 19 mei 2018
vrijdag 8 juni 2018
zaterdag 9 juni 2018
zondag 10 juni 2018
zondag 17 juni 2018
zaterdag 23 juni 2018

Sociaal studeren

Samen studeren in een openbare ruimte, weg van de vele verleidingen die het internet, sociale netwerken of GSM bieden, is in. In de Reinaertzaal op de tweede verdieping in de hoofdbib vind je de stille ruimte.

Snel iets opzoeken of iemand contacteren?

De Bib is uitgerust met een gratis hotspot/Wifi. Vraag het paswoord aan de balies. Internetpc's vind je in de volwassenenafdeling. Bovendien beschikt de Bib over drie laptops die leners in de Bib gratis kunnen gebruiken voor groepswerken! Vraag meer info aan de infobalies.

Pauzeren

Na een aantal uurtjes studeren kan je in de Cafetaria op de eerste verdieping pauzeren, je vindt er een drankautomaat en hebt de gelegenheid om er je boterhammen op te eten.
OPGELET: In de studieruimte mag je niet eten, dit mag enkel in de Cafetaria, water drinken is wel toegestaan. Zorg dat alles netjes is opgeruimd wanneer je vertrekt, dat is aangenaam voor wie na je komt.

We wensen alle studenten veel succes met de examens!

 

 

Publicatiedatum

2018-05-15

Contact stadhuis

Grote Markt 1
9100 Sint-Niklaas
info@sint-niklaas.be
Tel.: +32 (0)3 778 30 00

Facebook Twitter