Italiaanse reisbeurs | Piccione Viaggiatore

Nieuws

Italiaanse reisbeurs | Piccione Viaggiatore
Italiaanse reisbeurs waar Italiëgangers hun reistips doorgeven aan wie naar Italië wil reizen. Wil je naar carnaval in Venetië? Of naar Puglia in de hak van Italië? Met de fiets naar Le Marche? Wil je naar een vallei in het Noorden van Italië waar zo goed als geen verkeer is, zoals de Val Sesia en Vercelli?... Italiëliefhebbers in hart en nieren maken je graag, gratis uiteraard, wegwijs.

Zondag 4 maart 2018 van 9.30 tot 14 uur | hoofdbib Sint-Niklaas

Anfiteatro: Ons jaarlijkse ontmoetingsmoment voor reislustigen met Italië-plannen. Ervaren Italiëreizigers ontvouwen details die je niet in de boekskes vindt: Piccione viaggiatore. Anfiteatro, amici della cultura italiana, organiseert al meer dan 15 jaar deze Italiaanse reisbeurs door leden voor alle geïnteresseerde Italiëgangers.
Wil je naar carnaval in Venetië? Of naar Puglia in de hak van Italië? Met de fiets naar Le Marche? Wil je naar een vallei in het Noorden van Italië waar zo goed als geen verkeer is, zoals de Val Sesia en Vercelli?...
Italiëliefhebbers geven je hun tips om van je verlof een schitterende nooit te vergeten vakantie te maken. Opnieuw willen wij ons opstellen als niet louter commercieel. Standhouders delen hun leuke ervaringen in Italië met de bezoekers. Als locatie kozen wij opnieuw voor de Bibliotheek op het H.Heymanplein te Sint-Niklaas.

Org. Anfiteatro

contact: secretariaat@anfiteatro.be

Publicatiedatum

2018-02-07

Contact stadhuis

Grote Markt 1
9100 Sint-Niklaas
info@sint-niklaas.be
Tel.: +32 (0)3 778 30 00

Facebook Twitter