Film & muziek

Op de eerste verdieping van de hoofdbib aan het Heymanplein in de afdeling Film & Muziek vind je naast cd's ook dvd's en blu-ray voor volwassenen. Ook de boeken en tijdschriften over film en muziek hebben hier een plaats gekregen.

Opgelet! Muziek- en filmmaterialen voor kinderen (-12 jaar) vind je terug in de jeugdafdeling! Je herkent ze aan de J-aanduiding in de linkerbovenhoek.

Cd

Ook muziekliefhebbers komen in de Bib aan hun trekken! Duizenden cd’s staan in de afdeling Film & Muziek te wachten om uitgeleend te worden. Alle cd’s staan gerangschikt op genre en de verschillende genres zijn makkelijk herkenbaar aan de hand van een kleuraanduiding. Je kan maximum 20 cd's uitlenen. Het uitlenen van cd's is gratis. De uitleentermijn van cd's is 4 weken. Cd's kan je éénmalig verlengen (aan de balie, telefonisch of via de website) op voorwaarde dat ze niet door een andere lener gereserveerd zijn.

Dvd en blu-ray

De Bib heeft ook een ruim aanbod aan films, documentaires, tv-series en muziek op dvd en blu-ray. Wist je dat de Bib van Sint-Niklaas één van de weinige bibliotheken is waar je blu-ray kan uitlenen? Je kan maximum 10 dvd's of blu-ray's uitlenen. Het leengeld bedraagt 1,50 euro per dvd of blu-ray. De uitleentermijn is 2 weken.
Eenmalig verlengen is mogelijk op voorwaarde dat ze niet door iemand anders gereserveerd zijn. (aan de balie, telefonisch of via de website)
Uitzondering: Alle informatieve dvd's kan je gratis ontlenen en je mag deze vier weken houden.
Hier vind je een overzicht van de collectie dvd's in de bib.

En ...

Daarnaast vind je in de afdeling Film & Muziek ook nog games voor Wii, Playstation 3 en 4 en Xbox360, partituren én boeken en tijdschriften over film en muziek.

 

Foto's: 
Nieuws Teasers: 

Contact

Hendrik Heymanplein 3
9100
Sint-Niklaas
03 778 34 00

Contact stadhuis

Grote Markt 1
9100 Sint-Niklaas
info@sint-niklaas.be
Tel.: +32 (0)3 778 30 00

Facebook Twitter