Nieuws

Lezing | Marc Reugebrink, een gouden uil die landt

Met trots presenteren we Marc Reugebrink. Deze dichter, essayist en schrijver is afkomstig uit het noorden van Nederland, maar woont al een tijd in Gent. 

Walk&Talk

Op dinsdag 7 november 2017 vindt van 10 tot 12 uur de volgende Walk&Talk bijeenkomst plaats in de Bib van Sint-Niklaas.

Poëzie op zondagmorgen | 5 november om 10.30 uur

Deze immer jonge poëziereeks is een sterk gewaardeerd fenomeen: vitaal, intens, gastvrij en verrassend en dat al 43 jaar lang! De dichters, de Bib, CC Sint-Niklaas en De Foyer verwelkomen u telkens om 10.30 uur in De Foyer.

Expo | Het Vrije Waasland: de geschiedenis van stad en streek in beeld

Aan de hand van tekst- en fotomateriaal uit Het Vrije Waasland gidst Bibliotheca Wasiana u doorheen de geschiedenis van de stad Sint-Niklaas en het Waasland in, grosso modo,  de tweede helft van de 20ste eeuw.

Zondagskind | Kunstendag voor Kinderen

Op zondag 19 november om 10.30 uur vertellen we de mooiste herfstverhalen en knutselen we samen iets leuks rond dit thema. 

Boekenverkoop in Belsele | zaterdag 11 november

Naar jaarlijkse gewoonte neemt het bibfiliaal in Belsele deel aan de rommelmarkt tvv 11.11.11 met een boekenverkoop. Iedereen welkom!

Zondagskind Moestuinadvies | Bloemen

Huguette Van Renterghem, lesgeefster van Velt, brengt een aantal bloemen samen en vertelt hun verhaal, op zondag 19 november van 10 tot 12 uur in de hoofdbib.

Bibwedstrijd: Vraag van de maand

Beantwoord de vraag van de maand en win 5 tegoeden om een dvd, game of blu-ray te ontlenen!

Boekenverkoop | afsluiter van Bibweek

Tweedaagse boekenmarkt met afgevoerde bibliotheekmaterialen die plaats maken voor nieuwe exemplaren in de Bib en die voor slechts 1 EUR verkocht worden. Een deel van de opbrengst schenken we aan de Warmste Week, Sincity!

Sluitingsdagen herfstperiode

Sta niet voor een gesloten deur!  

Contact stadhuis

Grote Markt 1
9100 Sint-Niklaas
info@sint-niklaas.be
Tel.: +32 (0)3 778 30 00

Facebook Twitter