Bibliotheek

Nieuws

Demo codekrakertjes | 9 september 2018

Kom langs tijdens DigiCafé Carrousel op zondag 9 september en ontdek hoe leuk de gratis workshop van de Codekrakertjes is!

Demo CoderDojo | zondag 9 september 2018

CoderDojo wat is dat eigenlijk? Floris Daelemans en zijn team vrijwilligers geven een demo en beantwoorden al je vragen over CoderDojo.

Boekenverkoop | 9 september 2018

Uit de collectie verwijderde computerboeken maken plaasts voor nieuwe exemplaren in de Bib en worden voor slechts 1 EUR verkocht.

Uitlenen van dvd's en blu-rays gratis tijdens juli en augustus 2018

In de zomermaanden juli en augustus kan je in de Bib gratis dvd's en blu-rays ontlenen.

EXPO | Dit is het atelier Illustratieve Vormgeving

Tentoonstelling van de studenten Illustratieve Vormgeving van de Academie voor Schone Kunsten (SASK). 

Inpakken en wegwezen | woe 5 sept 2018 | 13.30 uur | de Bib

September is doorgaans een drukke maand met de start van het nieuwe schooljaar en stapels boeken te kaften. De Bib steekt een handje toe en helpt je dit vervelende klusje te klaren!

Schatten van Vlieg | Ontdek of jij voelt wat ik voel...

De zomervakantie is de periode van het jaar waarin families de meeste tijd met elkaar doorbrengen. Vlieg, het label dat families gidst door het vrijetijdsaanbod, moedigt met Schatten van Vlieg gezinnen met kinderen aan om er samen op uit te trekken en het aanbod in hun buurt te ontdekken. Ook in de Bib van Sint-Niklaas verstopt Vlieg deze zomer een schatkist!

De OH-kaart van Sint-Niklaas nu ook in de hoofdbib !

De oh-kaart is te gebruiken bij meer dan 100 deelnemende handels- en horecazaken. Dankzij deze kaart geniet je bij elk bezoek van extra voordelen en kortingen.

Digicafé Carrousel | zondag 9 september van 9.30 tot 12.30 uur

Neem een drankje en een hapje, ontvang de nieuwe folder met het uitgebreide DigiBib-najaarsprogramma  én ontdek wat DigiBib je nog allemaal te bieden heeft !

Zomer van het spannende boek

Een zomer lang lezen… De zomer van het spannende boek is weer begonnen!

Schaakmat in de Bib?

Schaakclub KSK Colle daagt je uit. Zowel beginners als gevorderden zijn welkom in de hoofdbib op zondag 27 augustus van 9.30 tot 12.30 uur.

Zomerfotowedstrijd | De boeken van de Bib achterna

Tijdens de zomervakantie trekken onze leners er weer massaal op uit. Reisgidsen en zomerlectuur worden gretig uitgeleend. De Bib organiseert ook dit jaar een fotowedstrijd. Bezorg ons je allermooiste vakantiefoto - waarop ook je (bib)boeken te zien zijn - en maak kans op een leuke prijs.

Baas in eigen boek

Tijdens de zomermaanden zet de Bib het leesprogramma 'Baas in eigen boek' op poten. Hiermee willen we lezen bij kinderen tussen 6 en 12 jaar ook tijdens de vakantiemaanden stimuleren.

Contact stadhuis

Grote Markt 1
9100 Sint-Niklaas
info@sint-niklaas.be
Tel.: +32 (0)3 778 30 00

Bekijk hier onze privacyverklaring.

Facebook Twitter