Volwassenen

Links vind je meer info over onze jaarlijks terugkerende activiteiten voor volwassenen: de gedichtendag in januari, de bibliotheekweek/digitale week  in oktober, een overzicht met al onze boekenverkopen in zowel hoofdbib als in filialen, de leesgroep de Leeslamp en Zondagskind. Zondagskind verwent de bibbezoeker van oktober t.e.m. mei op een zondag met een streepje muziek, een authentieke filmvoorstelling of een leuk voorleesmoment voor de kinderen.

 

Foto's: 
Nieuws Teasers: 

 

NIEUWS

Archipel - Boekenweekend | 19-24 april 2018

Wereldboekendag, in Sint-Niklaas staat dit evenement traditiegetrouw synoniem met het literair festival ARCHIPEL. De Bib, het Cultuurcentrum, de boekhandelaars van de stad, en tal van andere cultuurpartners zorgen opnieuw voor een aantrekkelijk en gevarieerd programma op diverse locaties in de stad.

Walk&Talk | di 8 mei 2018 | 10 - 12 uur | Loopbaanbegeleiding in praktijk

Tijdens deze Walk&Talk komt Koen Van Dooren - jobcoach bij VDAB - je de praktische kant uitleggen van loopbaanbegeleiding.  

Zondagskind Moestuinadvies: Onkruid bestaat niet | zondag 22 april 2018

Onkruid is gewoon een plant die op een plaats staat waar je ze liever niet hebt. Toch zijn ook die planten soms nuttig. We geven een aantal tips voor de keuken en de tuin.

Oproep KLINKERS

Het hart van de stad blijft tikken, dag en nacht. Achter ieder raam en elke deur, op ieder plein en elke hoek, onder iedere steen of elke bank, schuilt een verhaal. Met Klinkers gaat Sint-Niklaas opnieuw op zoek naar het kloppend hart van de stad.

Samen lezen | het Lezerscollectief

Samen lezen doet wat met een mens. Het lezerscollectief neemt je mee op verkenning.

Contact

Hendrik Heymanplein 3
9100
Sint-Niklaas
03 778 34 00

Contact stadhuis

Grote Markt 1
9100 Sint-Niklaas
info@sint-niklaas.be
Tel.: +32 (0)3 778 30 00

Facebook Twitter