Jeugd

Onder het motto ‘Jong geleerd oud gedaan’ laat de Bib kinderen van jongs af aan, via allerlei leuke, verrassende en spannende activiteiten, stapsgewijs proeven van de literaire wereld.

Links vind je meer info over onze jaarlijks terugkerende activiteiten voor de jeugd: van de voorleesweek in november, de jeugdboekenweek in maart, de babyborrel in maart en oktober, de Kinder- en Jeugdjury tot de Kinderstadsdichter.

Foto's: 
Nieuws Teasers: 

 

NIEUWS

Stad zoekt Kinderstadsdichter 2018

Heb je een jonge dichter met ambitie in huis? Dan is onze wedstrijd 'Kinderstadsdichter' iets voor jou!

Lessuggesties Kinderstadsdichter 2018

Wij nodigen jullie uit om met deze ideeën in de klas aan de slag te gaan en ons de resultaten toe te sturen. Wie weet wordt één van jouw leerlingen genomineerd voor Kinderstadsdichter.

De prachtige gedichten van Kinderstadsdichter Camille

Benieuwd naar de gedichten van onze Kinderstadsdichter Camille Bourgeois? Ze kroop al voor tal van stadsactiviteiten in haar pen. Lees ze hier!

Codekrakertjes: geanimeerde workshop met bee-bot en blue-bot (4-10 jaar)

Onder begeleiding van Johan Hessels leren meerdere coaches kleuters vanaf 4 jaar en jongeren tot 10 jaar spelenderwijs de eerste beginselen van ‘programmeren’ met Bee-bots, Blue-bots en allerlei educatieve apps. Snel inschrijven is de boodschap want de plaatsen zijn beperkt.

Contact

Hendrik Heymanplein 3
9100
Sint-Niklaas
03 778 34 00

Contact stadhuis

Grote Markt 1
9100 Sint-Niklaas
info@sint-niklaas.be
Tel.: +32 (0)3 778 30 00

Facebook Twitter