Bibliotheek

Nieuws

E-boeken in de Bib

E-boeken in de bib zet je op weg om e-boeken te lenen van je bib en laat je onbeperkt e-boeken lezen binnen de muren van jouw bib.

MijnOvinob wordt Mijn Bibliotheek | Ontdek de mogelijkheden!

Vanaf 8 januari verandert MijnOvinob in Mijn Bibliotheek. Doe nu de overschakeling zodat je kan blijven gebruik maken van al de bibliotheekdiensten.

Bibwedstrijd: Vraag van de maand

Beantwoord de vraag van de maand en maak kans op een gratis e-boekenkaart (ter waarde van 5 EUR) én 5 tegoeden om een dvd, game of blu-ray uit te lenen!

Digitale fundels

Wist je dat je dankzij bib Sint-Niklaas Fundels ook digitaal kan lezen op je tablet of smartphone?

Gedichtendagavond | 28 januari 2015 om 20 uur

Lies Van Gasse, Annemarie Estor, Vincent Brijs, Michaël Brijs, Jef Staes  en Bert De Meulder voeren deze avond Hauser, een rondzwervende jongen, doorheen Het land Moriar, een drassig en onberekenbaar muzikaal landschap...

CinéBib in de afdeling Film & Muziek: Feesten

Ontdek de nieuwe wisselcollectie van CinéBib in de afdeling Film & Muziek in de hoofdbib: Feesten.

Zondagskind Muziek: Bert Jacobs | 1 februari 2015 om 10.30 uur

Elke eerste zondag van de maand luisteren leerlingen van de Stedelijke Academie voor Muziek, Woord en Dans het bibbezoek muzikaal op. Op 1 februari verwelkomen we leerkracht Bert Jacobs en zijn leerlingen fluit en hobo.

Tentoonstelling | Hauser

Gelauwerd project van dichters Annemarie Estor en Lies Van Gasse. Het resultaat van vier jaar lang poëzie en kunst langs post- en andere dwaalwegen.

De Boekencoach: boekenkuur | 19 maart 2015

Geen tijd om te lezen? Weet je niet wat kiezen uit het overaanbod van boeken gericht naar startende ondernemers? Geen nood, De Boekencoach las ze voor jou!

Studeren in de Bib | tijdens de blokperiode

Steeds meer studenten trekken tijdens de examenperiodes naar de Bib om daar, in groep of individueel, de examens voor te bereiden.

Contact stadhuis

Grote Markt 1
9100 Sint-Niklaas
info [at] sint-niklaas [dot] be
Tel.: +32 (0)3 778 30 00

Facebook Twitter